Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu,ja podaje ja zawsze do ryby i placków ziemniaczanych same witaminki.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 573
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11641
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13491
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2747
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 573
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11641
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13491
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2747
Składniki
-kapustę kiszona odsączyć na sitku z nadmiaru wody,następnie posiekać na drobniejsze kawałki -cebule obrać i pokroić w bardzo drobna kosteczkę -marchew umyć pokroić i zetrzeć na tarce o cienkich oczkach -jabłko obrać i pokroić w drobna kosteczkę -wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie z sobą wymieszać -następnie dodać przyprawy i olej i jeszcze raz delikatnie zamieszać -odstawić na ok 30 minut aby składniki sie "przegryzły" Smacznego>