Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 6914
Dodano: 09.05.2008
Odsłon: 12855
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
-kapustę kiszona odsączyć na sitku z nadmiaru wody,następnie posiekać na drobniejsze kawałki -cebule obrać i pokroić w bardzo drobna kosteczkę -marchew umyć pokroić i zetrzeć na tarce o cienkich oczkach -jabłko obrać i pokroić w drobna kosteczkę -wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie z sobą wymieszać -następnie dodać przyprawy i olej i jeszcze raz delikatnie zamieszać -odstawić na ok 30 minut aby składniki sie "przegryzły" Smacznego>
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Netka34 29 marca 2011Zgłoś do usunięcia
Lepiej przegryza sie skladniki, gdy je delikatnie poddusimy reka i potem odstawimy, zamiast oleju oliwa z oliwek:) reszte robie tak samo, pyszna surowka2 Kto głosował? | Odpowiedz

agulam22 31 maja 2008Zgłoś do usunięcia
swietny pomysl z ta czerwona cebula no i musze wyprobowac sztuczke z cytryna i zobaczymy czy bedzie smaczniejsze10 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 19 maja 2008Zgłoś do usunięcia
dobrze jest nakropić cytryną żeby było smaczniejsze0 Kto głosował? | Odpowiedz