Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu,ja podaje ja zawsze do ryby i placków ziemniaczanych same witaminki.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2733
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1259
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 722
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 73
Składniki
-kapustę kiszona odsączyć na sitku z nadmiaru wody,następnie posiekać na drobniejsze kawałki -cebule obrać i pokroić w bardzo drobna kosteczkę -marchew umyć pokroić i zetrzeć na tarce o cienkich oczkach -jabłko obrać i pokroić w drobna kosteczkę -wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie z sobą wymieszać -następnie dodać przyprawy i olej i jeszcze raz delikatnie zamieszać -odstawić na ok 30 minut aby składniki sie "przegryzły" Smacznego>