Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu,ja podaje ja zawsze do ryby i placków ziemniaczanych same witaminki.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20041
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1702
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20041
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1702
Składniki
-kapustę kiszona odsączyć na sitku z nadmiaru wody,następnie posiekać na drobniejsze kawałki -cebule obrać i pokroić w bardzo drobna kosteczkę -marchew umyć pokroić i zetrzeć na tarce o cienkich oczkach -jabłko obrać i pokroić w drobna kosteczkę -wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie z sobą wymieszać -następnie dodać przyprawy i olej i jeszcze raz delikatnie zamieszać -odstawić na ok 30 minut aby składniki sie "przegryzły" Smacznego>