Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka z kapusty pekińskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 418

Dodano:

Odsłon: 25023

Prosta i szybka w przygotowaniu surówka do obiadu.

Składniki

  • kapusta pekińska, 0,5 szt
  • jabłko, 1 szt
  • czerwona cebula, 1 mała
  • majonez, 2 łyżki
  • cytryna, kilka kropel
  • sól, pieprz
5-6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Surówka z kapusty pekińskiej

Przygotowanie

  1. Kapustę pokroić/poszatkować. jabłko i cebulę pokroić w drobną kostkę. Całość wymieszać, skropić sokiem z cytryny, dodać majonez oraz sól i pieprz.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

radekzimny1 19 stycznia 2011 Na pewno jest przepyszna.Ja dodaję jeszcze trochę kukurydzy lub groszku konserwowego.Pozdrawiam.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

radekzimny1 19 stycznia 2011 Na pewno jest pyszna.Ja dodaję jeszcze trochę kukurydzy lub groszku konserwowego.Pozdrawiam.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń