Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna surowka ze swiezych warzyw i jabluszka- super smakuje i do ziemniakow, jak i ryzu czy kaszy.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34633
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 87
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9143
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 34633
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 351
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 87
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 352
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9143
Składniki
Kapuste poszatkowac, poslic, obciazyc ja na pol godziny, az lekko zmieknie. Marchew, jablko, seler i pietruszke zetrzec na tarce na grubych oczkach, cebule pokroic w kostke, natke pietruszki posiekac. Do oliwy dodac odrobine soli, pieprz, i natke pietruszki, wymieszac. Do kapusty dodac starte warzywa i jablko i cebule, wymieszac. Wlac oliwe z przyprawami, skropic calosc sokiem z cytryny, wymieszac i odstawic do lodowki na ok 2 h.