Dania główne Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Ogórek obrać, zetrzeć na grubej tarce, posolić. Kapustę poszatkować, seler pokroić w drobną kosteczkę, czosnek posiekać lub zmiażdżyć.
Z ogórków odlać wodę. Do kapusty dodać ogórki, czosnek, jogurt, wymieszać, doprawić do smaku, posypać natką pietruszki i koperkiem
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

rosse 28 stycznia 2013Zgłoś do usunięcia
Bardzo nam smakowała,wyśmienita,polecam:)na 52 Kto głosował? | Odpowiedz

anetta73 26 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
pyszna,lekka,zdrowa....polecam2 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 26 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajna sakatka!Wykorzystam przepis.I tak jak napisl Jakub -moze byc dodatkiem do mies,albo samodzielnym daniem.0 Kto głosował? | Odpowiedz