Do góry

Dania główne Przepis na:

Surówka zielona

Surówka zielona

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 1306

Dodano:

Odsłon: 27417

Pyszna, zdrowa, dietetyczna.

Składniki

  • kapusta pekińska, 1 szt
  • ogórek świeży, 1 szt
  • seler naciowy, 4 łodygi
  • czosnek, 2 ząbki
  • natka pietruszki, koper
  • jogurt naturalny, 4 łyżki
  • sól, do smaku
> 6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Surówka zielona

Przygotowanie

  1. Ogórek obrać, zetrzeć na grubej tarce, posolić. Kapustę poszatkować, seler pokroić w drobną kosteczkę, czosnek posiekać lub zmiażdżyć.

  2. Z ogórków odlać wodę. Do kapusty dodać ogórki, czosnek, jogurt, wymieszać, doprawić do smaku, posypać natką pietruszki i koperkiem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosse 28 stycznia 2013 Bardzo nam smakowała,wyśmienita,polecam:)na 5

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 26 lutego 2011 Bardzo fajna sakatka!Wykorzystam przepis.I tak jak napisl Jakub -moze byc dodatkiem do mies,albo samodzielnym daniem.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń