Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso faszerowane kapusta kiszoną w pysznym borowikowym sosie
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1011
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4424
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2747
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38734
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1011
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4424
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 452
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2747
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38734
Składniki
1. Mięso obieramy z błonek, rozcinamy, wzdłuż ale nie do końca i rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz pieprzem.
3. Obieramy cebulę drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Następnie łączymy z pokrojoną w paseczki papryką.
6. Wlewamy sos sojowy oraz dodajemy kapustę, prużymy 10 minut.
7. Tak przygotowanym farsz rozkładamy na środku mięsa.
8. Zwijamy w roladę.
9. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C.
10. Zupy razem ze sobą łączymy wlewamy 1 ½ szklanki wody oraz ½ szklanki śmietany, 5 minut gotujemy.
11. Wyszedł nam gęsty sos, który wylewamy na dno naczynia i układamy upieczone i pokrojone mięso.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.