Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich roladek nie może brakować na świątecznym stole.
Polecam.
Odsłon: 371
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1484
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 558
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1930
Polecam.
Odsłon: 371
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1484
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 558
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1930
Składniki
1. Mięso kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym maśle. Do cebuli dodajemy starty na tarce o dużych oczach brokuł, obraną startą marchew, dziesięć minut prużymy aż warzywa zmiękną, solimy i łączymy z serkiem topionym. 3. Gotowym farszem smarujemy mięso i zwijamy w roladki.
4. Panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym jajku i ponowie w bułce tartej. 5. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.