Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takich roladek nie może brakować na świątecznym stole.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5117
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3335
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5117
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3335
Składniki
1. Mięso kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz sola. 2. Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym maśle. Do cebuli dodajemy starty na tarce o dużych oczach brokuł, obraną startą marchew, dziesięć minut prużymy aż warzywa zmiękną, solimy i łączymy z serkiem topionym. 3. Gotowym farszem smarujemy mięso i zwijamy w roladki.
4. Panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym jajku i ponowie w bułce tartej. 5. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.