Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie zimowym jak również świątecznym, wykorzystujemy kapustę. Kapusta kiszona zawiera dużo witamin co zwiększa naszą odporność. Proponuje pyszny farsz do nadziewania delikatnego mięsa z kurczaka.
Mega proste w przygotowaniu ciasto. Jeśli mamy w domu banany i wszystkie pods...
Odsłon: 1930
Torcik Wenecjanka to wariacja na temat słynnego włoskiego deseru tiramisu. Za...
Odsłon: 29438
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 779
Mega proste w przygotowaniu ciasto. Jeśli mamy w domu banany i wszystkie pods...
Odsłon: 1930
Torcik Wenecjanka to wariacja na temat słynnego włoskiego deseru tiramisu. Za...
Odsłon: 29438
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 779
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości i doprawiamy solą oraz pomysłem na soczystego kurczaka, pozostawiamy na 20 minut.
2. W tym czasie obieramy cebulę drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodajemy drobno pokrojone pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Następnie łączymy z pokrojoną w paseczki papryką.
5. Wlewamy sos sojowy oraz dodajemy kapustę, prużymy 10 minut.
6. Tak przygotowanym farszem nadziewamy udka.
7. Układamy w rękawie do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.