Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe i pyszne danie bez tłuszczu. Szybki pomysł na aromatyczną i lekką rybkę. W sam raz dla dbających o linię ale i o zdrowie. Moje dzieciaki zawsze chętnie taką rybkę wcinają. Przepis banalny, ale czasem jak się szuka pomysłu na obiad to dobrze sobie coś takiego przypomnieć.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1356
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1165
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1356
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1165
Składniki
Filety z dorsza obsypać solą, pieprzem i natrzeć delikatnie czosnkiem (nie za dużo, żeby nie zdominować czosnkiem innych smaków). Obsypać sporą ilością świeżego koperku i lekko skropić sokiem z cytryny. Zostawić na ok. godzinę w lodówce. Przełożyć do rękawa do pieczenia i dodać kilka łyżek wody. Zawiązać i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 20-30 min. zależy od tego jak duże mamy kawałki ryby. Nam najlepiej smakuje ze świeżą surówka z marchewki i jabłka. Smacznego