Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe i pyszne danie bez tłuszczu. Szybki pomysł na aromatyczną i lekką rybkę. W sam raz dla dbających o linię ale i o zdrowie. Moje dzieciaki zawsze chętnie taką rybkę wcinają. Przepis banalny, ale czasem jak się szuka pomysłu na obiad to dobrze sobie coś takiego przypomnieć.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5837
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9668
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 852
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5837
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9668
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Filety z dorsza obsypać solą, pieprzem i natrzeć delikatnie czosnkiem (nie za dużo, żeby nie zdominować czosnkiem innych smaków). Obsypać sporą ilością świeżego koperku i lekko skropić sokiem z cytryny. Zostawić na ok. godzinę w lodówce. Przełożyć do rękawa do pieczenia i dodać kilka łyżek wody. Zawiązać i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 20-30 min. zależy od tego jak duże mamy kawałki ryby. Nam najlepiej smakuje ze świeżą surówka z marchewki i jabłka. Smacznego