Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe i pyszne danie bez tłuszczu. Szybki pomysł na aromatyczną i lekką rybkę. W sam raz dla dbających o linię ale i o zdrowie. Moje dzieciaki zawsze chętnie taką rybkę wcinają. Przepis banalny, ale czasem jak się szuka pomysłu na obiad to dobrze sobie coś takiego przypomnieć.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 930
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 290
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2667
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 930
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 290
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2667
Składniki
Filety z dorsza obsypać solą, pieprzem i natrzeć delikatnie czosnkiem (nie za dużo, żeby nie zdominować czosnkiem innych smaków). Obsypać sporą ilością świeżego koperku i lekko skropić sokiem z cytryny. Zostawić na ok. godzinę w lodówce. Przełożyć do rękawa do pieczenia i dodać kilka łyżek wody. Zawiązać i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na ok. 20-30 min. zależy od tego jak duże mamy kawałki ryby. Nam najlepiej smakuje ze świeżą surówka z marchewki i jabłka. Smacznego