Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i smaczny obiad dla każdego ;) Polecam :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Na oliwie podsmażyć czosnek pokrojony w kostkę, po czym dodać pomidory z puszki. Gotować do miękkości. Na maśle z dodatkiem przypraw usmażyć mięso pokrojone w kostkę.
Do miękkich pomidorów dodać śmietankę, zagotować. Na końcu przełożyć miękkie mięso, wymieszać.
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie, odcedzić. Na talerz wyłożyć makaron, polać gotowym sosem i posypać serem startym na dużych oczkach. Można przystroić świeżymi listkami bazylii. Smacznego!