Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 378
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 27
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 378
Składniki
Na rozgrzaną patelnię wrzuciłam 1 laskę kiełbasy pokrojoną w plasterki. Kiedy tłuszcz się wytopił, a kiełbasa przyrumieniła, dodałam posiekaną cebulę. Smażyłam ok 5 minut, dodałam pokrojone 2 pomidory, sól, pieprz, paprykę słodką mieloną i 3 posiekane ząbki czosnku. Kiedy pomidory się prawie rozpadły, dodałam garść natki pietruszki. Natka pietruszki obowiązkowa, ponieważ nadaje charakterystyczny smak. Podałam z pełnoziarnistymi świderkami (plus garstka muszelek)