Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To niesamowicie smaczna, soczysta i delikatna ryba. Ciasto otula rybę, a sok pozostaje w niej całkowicie
Dzisiejszy świat ciągle biegnie do przodu. Powstaje coraz więcej urządzeń dzi...
Odsłon: 96
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 10275
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 1946
Dzisiejszy świat ciągle biegnie do przodu. Powstaje coraz więcej urządzeń dzi...
Odsłon: 96
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 10275
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 1946
Składniki
Rybę opłucz i wyczyść. Następnie dodaj przyprawy rybne i sól. Zrobić ciasto i zanurzyć każdy kawałek w cieście, smażyć rybę na średnim ogniu przez pięć minut z każdej strony.
smacznego