Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To niesamowicie smaczna, soczysta i delikatna ryba. Ciasto otula rybę, a sok pozostaje w niej całkowicie
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4627
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418170
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4627
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418170
Składniki
Rybę opłucz i wyczyść. Następnie dodaj przyprawy rybne i sól. Zrobić ciasto i zanurzyć każdy kawałek w cieście, smażyć rybę na średnim ogniu przez pięć minut z każdej strony.
smacznego