Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolega przyjechał z Norwegii i obdarował mnie świeżutką makrelą. Bardzo zdrowe, smaczne i szybkie danie obiadowe. Przy smażeniu ryby można było zaraz się zorientować, że ryba jest świeża, bo nie było czuć rybą.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19846
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 486
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242889
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19846
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 486
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242889
Składniki
Rybę myjemy i przygotowujemy do smażenia. Ja miałem to szczęście, że rybki dostałem odgłowione i patroszone. Solimy i posypujemy pieprzem naturalnym w/g uznania. Tak pozostawiamy na 15 minut. Rozgrzewamy patelnię, obtaczamy rybę w mące i na rozgrzanym maśle klarowanym smażymy. Podajemy gorącą z ziemniakami puree i surówką.