Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To sycące, niedrogie i bardzo smaczne danie możecie przygotować zarówno w wersji mięsnej, jak i wegetariańskiej. Swojski kociołek to niezawodny sposób na obiad dla sporej (i bardzo głodnej) rodziny. Ilość porcji możecie w bardzo prosty sposób dostosować do waszych potrzeb. Co bardzo ważne, z każdym podgrzaniem danie zyskuje na smaku, dlatego możecie zajdać się nim nawet przez kilka dni z rzędu.
Cebulę pokrój w drobną kostkę, a następnie podsmaż ją na oleju w głębokim garnku o grubym dnie. Kiedy zmięknie, dodaj do niej pokrojone w kostkę boczek i kiełbasę. Podsmaż do momentu aż mięso ładnie się zrumieni.
Marchewkę pokrój w niezbyt cienkie półplasterki. Ziemniaki obierz i pokrój w dużą kostkę. Warzywa dodaj do garnka z cebulą i kiełbasą. Całość zalej wodą i gotuj pod przykryciem, aż ziemniaki będą miękkie. W razie potrzeby, możesz dodać niedużą ilość wody.
5 minut przed końcem gotowania dodaj do garnka fasolę, koncentrat pomidorowy oraz wszystkie pozostałe przyprawy. Duś przez kolejnych kilka minut, aż większość płynu odparuje, a swojski kociołek będzie mieć konsystencję gęstego gulaszu.
Prosty, szybki w przygotowaniu, efektowny, mega karmelowy a przede wszystkim...
Odsłon: 19215
Do środka jaja możemy przed sklejeniem włożyć pakowane słodycze,małą zabawkę...
Odsłon: 1158
Tort indyjski lekki dla zoladka, dla tych co nie zgrywaja bohaterow po treningu.
Odsłon: 24
Przepis dnia
Smakowite połączenie młodej kapusty i sera żółtego. Nie sądziłam że wyjdą tak...
Odsłon: 78276
Propozycja na smaczny, lekki i aromatyczny bigos z młodej kapusty z dodatkiem...
Odsłon: 44154
Młoda kapusta gotowana z pieczarkami i warzywami.
Odsłon: 2588
Tort indyjski lekki dla zoladka, dla tych co nie zgrywaja bohaterow po treningu.
Odsłon: 24
Przepis dnia
Smakowite połączenie młodej kapusty i sera żółtego. Nie sądziłam że wyjdą tak...
Odsłon: 78276
Propozycja na smaczny, lekki i aromatyczny bigos z młodej kapusty z dodatkiem...
Odsłon: 44154
Młoda kapusta gotowana z pieczarkami i warzywami.
Odsłon: 2588
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę, a następnie podsmaż ją na oleju w głębokim garnku o grubym dnie. Kiedy zmięknie, dodaj do niej pokrojone w kostkę boczek i kiełbasę. Podsmaż do momentu aż mięso ładnie się zrumieni.
Marchewkę pokrój w niezbyt cienkie półplasterki. Ziemniaki obierz i pokrój w dużą kostkę. Warzywa dodaj do garnka z cebulą i kiełbasą. Całość zalej wodą i gotuj pod przykryciem, aż ziemniaki będą miękkie. W razie potrzeby, możesz dodać niedużą ilość wody.
5 minut przed końcem gotowania dodaj do garnka fasolę, koncentrat pomidorowy oraz wszystkie pozostałe przyprawy. Duś przez kolejnych kilka minut, aż większość płynu odparuje, a swojski kociołek będzie mieć konsystencję gęstego gulaszu.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pulpety w sosie pomidorowym
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Dania główne
Ryż z koktajlem truskawkowym
Dania główne
Krokiety w waflu
Pulpety w sosie pomidorowym
pulpety w sosie pomidorowym z ryżem zawsze dobre
Odsłon: 11
Bigos z młodej kapusty
Jeśli w twoim domu do tej pory nie gościł bigos z młodej kapusty, warto jak n...
Odsłon: 35