Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 65
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 148
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2523
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 65
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 148
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2523
Składniki
Mięso myjemy i wkładamy do garnka lub gęsiarki (nadającej się do piekarnika). Z pozostałych składników robimy sos, którym zalewamy mięso. Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika i pieczemy 3 godziny. Po tym czasie z sosu wyjmujemy mięso i przy pomocy 2 widelców szarpiemy mięso na wiórka które ponownie wrzucamy do sosu żeby nabrały jeszcze więcej smaku. Podajemy z bagietką bądź chlebkiem kolendrowym.