Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 217
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34141
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 518
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3663
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 217
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34141
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 518
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3663
Składniki
Mięso myjemy i wkładamy do garnka lub gęsiarki (nadającej się do piekarnika). Z pozostałych składników robimy sos, którym zalewamy mięso. Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni C piekarnika i pieczemy 3 godziny. Po tym czasie z sosu wyjmujemy mięso i przy pomocy 2 widelców szarpiemy mięso na wiórka które ponownie wrzucamy do sosu żeby nabrały jeszcze więcej smaku. Podajemy z bagietką bądź chlebkiem kolendrowym.