Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można też upiec w piekarniku ale najlepszy z grilla, zjedzony pod chmurką
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5221
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 799
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11614
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5024
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1270
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5221
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 799
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11614
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5024
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1270
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w dużą kostkę, cebulę pokroić na ósemki, paprykę na kwadraty, cukinię w półplastry, 2. mięso i cebulę przełożyć do pojemnika, posypać przyprawami i polać oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki na 1-2 godz, 3. paprykę i cukinię przełożyć do pojemnika, posolić i skropić oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki, 4. na patyczki nakładać na zmianę mięso i warzywa, (ja przygotowałam więcej warzyw i zrobiłam też szaszłyki warzywne), szaszłyki ułożyć na rozgrzanym ruszcie, piec ok 15-20 min, smacznego