Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można też upiec w piekarniku ale najlepszy z grilla, zjedzony pod chmurką
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 158
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3871
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 583
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 158
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3871
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 293
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 583
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w dużą kostkę, cebulę pokroić na ósemki, paprykę na kwadraty, cukinię w półplastry, 2. mięso i cebulę przełożyć do pojemnika, posypać przyprawami i polać oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki na 1-2 godz, 3. paprykę i cukinię przełożyć do pojemnika, posolić i skropić oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki, 4. na patyczki nakładać na zmianę mięso i warzywa, (ja przygotowałam więcej warzyw i zrobiłam też szaszłyki warzywne), szaszłyki ułożyć na rozgrzanym ruszcie, piec ok 15-20 min, smacznego