Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można też upiec w piekarniku ale najlepszy z grilla, zjedzony pod chmurką
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w dużą kostkę, cebulę pokroić na ósemki, paprykę na kwadraty, cukinię w półplastry, 2. mięso i cebulę przełożyć do pojemnika, posypać przyprawami i polać oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki na 1-2 godz, 3. paprykę i cukinię przełożyć do pojemnika, posolić i skropić oliwą, wymieszać, odstawić do lodówki, 4. na patyczki nakładać na zmianę mięso i warzywa, (ja przygotowałam więcej warzyw i zrobiłam też szaszłyki warzywne), szaszłyki ułożyć na rozgrzanym ruszcie, piec ok 15-20 min, smacznego