Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł zaczerpnięty od siostry Anastazji :)
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 265
Składniki
Mięso umyć, pieczarki, paprykę, cebulę obrać. Na patyczki do szaszłyków nabijać kolejno oliwkę, boczek, cebulę,paprykę. Mięso pokroić na płaty, rozbić delikatnie tłuczkiem do mięsa. Na każdym plastrze mięsa położyć szaszłyka i zawinąć w mięso.
Mięso panierować w jajku i bułce tartej następnie smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Mięso przekroić wzdłuż patyczka jednocześnie go usuwając.
Smacznego