Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę orientu :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8131
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9902
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4540
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8131
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1173
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9902
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4540
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 562
Składniki
Kurczaka kroję na kawałki i minimum 2 godziny przed podaniem wkładam do marynaty powstałej z wymieszania powyższych składników. Następnie nabijam na patyk i grilluje w piekarniku podlewając co jakiś czas marynatą aby nie wysechł. Świetnie współgra z ryżem jaśminowym Britta.