Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1974
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1651
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2687
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1974
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1651
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2687
Składniki
Mięso można wcześniej zamarynowac (np. w oliwie z ziołami, dodatkiem miodu, musztardy, jeśli ktoś lubi).
Poszczególne kawałki nadziewac przemiennie na patyczki szaszłykowe (polac oliwą, posypac przyprawą). Ułożyc na grillu piekarnika.
Piec na złoto. Podawac z pieczywem czosnkowym. Smacznego.