Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste bardzo mięsne szaszłyki podane na sałatce.
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 280
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2401
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 280
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2401
Składniki
1. Filety kroimy na podłużne kawałki, które następnie kroimy na cieniutkie paski. Przekładamy do miski, dolewamy olej, wsypujemy przyprawy w ilości według uznania. Odstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Układamy na ruszcie mocno rozgrzanego grilla. Grillujemy do lekkiego zarumienienia.
Pomidorki przekrawamy na pół, ogórki, cebulę i papryczki kroimy w plastry. Łączymy z sałatą. Wszystkie składniki na sos mieszamy razem, przelewamy do warzyw, dokładnie mieszamy.
Sałatkę wykładamy na talerz. Na sałatkę wykładamy szaszłyki.