Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste bardzo mięsne szaszłyki podane na sałatce.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2111
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2111
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Składniki
1. Filety kroimy na podłużne kawałki, które następnie kroimy na cieniutkie paski. Przekładamy do miski, dolewamy olej, wsypujemy przyprawy w ilości według uznania. Odstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Układamy na ruszcie mocno rozgrzanego grilla. Grillujemy do lekkiego zarumienienia.
Pomidorki przekrawamy na pół, ogórki, cebulę i papryczki kroimy w plastry. Łączymy z sałatą. Wszystkie składniki na sos mieszamy razem, przelewamy do warzyw, dokładnie mieszamy.
Sałatkę wykładamy na talerz. Na sałatkę wykładamy szaszłyki.