Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto robił takie szaszłyki??Można zapiekać w piekarniku lub na grillu. Polecam.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4154
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 640
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17351
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3231
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 193
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4154
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 640
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17351
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3231
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 193
Składniki
1. Mięso przekładamy do miski, wbijamy jajko, doprawiamy solą, papryką oraz majerankiem, wsypujemy bułkę tartą i wyrabiamy mięso. 2. Papryczki kroimy na 3 części i usuwamy nasiona. 3. Każdą część papryczki nadziewamy mięsem.
4. Cebulę obieramy, kroimy w krążki, ogórki kroimy w plasterki. 5. Ziemniaki obieramy i również kroimy w grubsze plastry, solimy. 6. Wszystkie składniki nadziewamy na przemian na wykałaczkę do szaszłyków. 7. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy 30 minut w 180°C.
8. Gotowe. 9. Smacznego.