Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa propozycja na grilla
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 986
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1047
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 986
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12884
Składniki
Czosnek zgnieść z solą na miazgę. Masę czosnkową wymieszać z z curry, kolendrą, papryką, tymiankiem, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny.
Schab pokroić na małe kawałki. Mięso obtoczyć we wcześniej przygotowanej zaprawie. Zostawić na kilka godzin w lodówce.
Mięso nadziać na szpadki bambusowe. Piec na mocno nagrzanym grillu. Podawać z ćwiartkami cytryny