Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa propozycja na grilla
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3775
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 195
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1368
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3775
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 195
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1368
Składniki
Czosnek zgnieść z solą na miazgę. Masę czosnkową wymieszać z z curry, kolendrą, papryką, tymiankiem, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny.
Schab pokroić na małe kawałki. Mięso obtoczyć we wcześniej przygotowanej zaprawie. Zostawić na kilka godzin w lodówce.
Mięso nadziać na szpadki bambusowe. Piec na mocno nagrzanym grillu. Podawać z ćwiartkami cytryny