Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa propozycja na grilla
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2308
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 750
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 414
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 165
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 95
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2308
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 750
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 414
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 165
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 95
Składniki
Czosnek zgnieść z solą na miazgę. Masę czosnkową wymieszać z z curry, kolendrą, papryką, tymiankiem, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny.
Schab pokroić na małe kawałki. Mięso obtoczyć we wcześniej przygotowanej zaprawie. Zostawić na kilka godzin w lodówce.
Mięso nadziać na szpadki bambusowe. Piec na mocno nagrzanym grillu. Podawać z ćwiartkami cytryny