Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa propozycja na grilla
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25214
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 261
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25214
Składniki
Czosnek zgnieść z solą na miazgę. Masę czosnkową wymieszać z z curry, kolendrą, papryką, tymiankiem, pieprzem, oliwą i sokiem z cytryny.
Schab pokroić na małe kawałki. Mięso obtoczyć we wcześniej przygotowanej zaprawie. Zostawić na kilka godzin w lodówce.
Mięso nadziać na szpadki bambusowe. Piec na mocno nagrzanym grillu. Podawać z ćwiartkami cytryny