Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3277
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1275
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1750
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 575
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3277
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1275
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1750
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 575
Składniki
Kapustę poszatkować.Wymieszać z majonezem, kukurydzą, oregano i bazylią. Surówkę schodzić. Karkówkę pokroić w dużą kostkę, przyprawić. Odstawić na 30 min. Cebulę na krążki.Nadziewać na wykałaczki mięso na przemian z cebulą. Szaszłyki smażyć na oleju, najpierw pod przykryciem. Potem odkryć pokrywkę, aby się zarumieniły. Szaszłyki podawać z surówką i ugotowanymi ziemniakami.