Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16818
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 592
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 549
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16818
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 592
Składniki
Podudzia obrałam ze skóry i i wyjęłam kości. Każde pokroiłam na 4 kawałki. Oprószyłam je solą, pieprzem i chili i skropiłam olejem. Pomidory, cebulę i paprykę pokroiłam w grubsza kostkę i nadziałam z mięsem na szpadki naprzemiennie. Grilowałam szaszłyki najpierw w oddaleniu od żaru a potem mocniej je przyrumieniłam. Mięso będzie soczyste a czerwona cebula słodkawa. Smacznego :)