Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grillowy trwa w najlepsze więc na tapet bierzemy szaszłyki. Tym razem szaszłyki w wersji wege, bo z tofu z dodatkiem szparagów oraz papryki. Czasem warto spróbować czegoś innego niż tylko kiełbaski !
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 33044
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 342
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 68
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 344
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9115
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 33044
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 342
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 68
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 344
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9115
Składniki
Do miseczki wlewamy 2 łyżki oliwy, dodajemy sól, pieprz oraz łyżeczkę curry. Całość dokładnie mieszamy. Tofu kroimy w kostkę, przekładamy do miseczki z marynatą, mieszamy i najlepiej na noc odkładamy do lodowki.
Paprykę kroimy w kostkę. Ze szparagów odrywamy zdrewniałe końce i kroimy w mniejsze kawałki. Na szpadki do szaszłyków nabijamy po kawałku tofu, papryki oraz szparagów. Tak przygotowane szparagi grillujemy około 10 – 15 minut aż całość będzie zrumieniona.