Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany szczupak jest bardzo smaczny.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9720
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5079
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 47
Dziś do pracy.
Odsłon: 671
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 100
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9720
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5079
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 47
Dziś do pracy.
Odsłon: 671
Składniki
rybe umyć,osuszyć,pokroić na równe kawałki,posolić,posypac pieprzem cytrynowym i odstwic na godzinę
na patelni rozgrzac olej,dodać pokrojoną drobno cebulę i pokrojone w plastry pieczarki i podsmażyć,dodać jogurt i śmietanę,doprawic solą i pieprzem i jeszcze chwilke smazyć
kawałki ryby opanierowac w mące i usmażyć na rumiano,nastepnie przełożyć do naczynia żaroodpornego,na ryby wyłożyc pieczarki i pomidora pokrojonego na małe kawałki,posypac serem i zapiec w piekarniku
rybę podać z ziemniakami z wody