Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany szczupak jest bardzo smaczny.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1604
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1009
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1604
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1009
Składniki
rybe umyć,osuszyć,pokroić na równe kawałki,posolić,posypac pieprzem cytrynowym i odstwic na godzinę
na patelni rozgrzac olej,dodać pokrojoną drobno cebulę i pokrojone w plastry pieczarki i podsmażyć,dodać jogurt i śmietanę,doprawic solą i pieprzem i jeszcze chwilke smazyć
kawałki ryby opanierowac w mące i usmażyć na rumiano,nastepnie przełożyć do naczynia żaroodpornego,na ryby wyłożyc pieczarki i pomidora pokrojonego na małe kawałki,posypac serem i zapiec w piekarniku
rybę podać z ziemniakami z wody