Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Babci Stefci na smaczne sznycle wieprzowe.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 360
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 778
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 126
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 294
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 360
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 778
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 126
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 294
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, wbić jajko, dodać olej i wymieszać dokładnie z mięsem, wsypać wszystkie przyprawy, dodać ostudzoną przyrumienioną na maśle cebulkę oraz pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Dobrze wyrobić mięsną masę, formować na dłoni zgrabne sznycle, panierować w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na małym ogniu tak aby papryka zmiękła na złoty kolor. SMACZNEGO.