Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Babci Stefci na smaczne sznycle wieprzowe.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11371
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13542
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5319
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4151
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11371
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6517
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5487
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13542
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5319
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, wbić jajko, dodać olej i wymieszać dokładnie z mięsem, wsypać wszystkie przyprawy, dodać ostudzoną przyrumienioną na maśle cebulkę oraz pokrojoną w drobną kostkę paprykę. Dobrze wyrobić mięsną masę, formować na dłoni zgrabne sznycle, panierować w bułce tartej. Smażyć na oleju z obu stron na małym ogniu tak aby papryka zmiękła na złoty kolor. SMACZNEGO.