Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe najzdrowsze, polecam ten przepis.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2050
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4039
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 679
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2050
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4039
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4012
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Mięso zmielić dodać bułkę, żółtko, śmietanę, 3 dag masła i przyprawy do smaku. Dokładnie wyrobić masę, formować sznycelki, obtaczać w roztrzepanym jajku, potem w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor, wyłożyć na półmisek i polać roztopionym masłem.