Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe najzdrowsze, polecam ten przepis.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2935
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2935
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Mięso zmielić dodać bułkę, żółtko, śmietanę, 3 dag masła i przyprawy do smaku. Dokładnie wyrobić masę, formować sznycelki, obtaczać w roztrzepanym jajku, potem w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor, wyłożyć na półmisek i polać roztopionym masłem.