Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki wyszły bardzo smaczne,chrupiący ogórek dodał smaku.Można zajadać z pieczywem na zimno, jak i na obiad z ziemniakami i surówką. Bardzo polecam:)
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2609
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20103
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 704
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7129
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2609
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20103
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 704
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7129
Składniki
Mięso zmielić,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę.Cebulę drobno pociekać ,czosnek przepuścić przez praskę. Kapustę pokroić w drobną kostę jak i ogórki. Dodać wszystko do mięsa,wbić dwa jajka,przyprawić pieprzem i solą,dobrze wyrobić masę mięsną. Formować sznycelki,obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz.Smażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!