Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki wyszły bardzo smaczne,chrupiący ogórek dodał smaku.Można zajadać z pieczywem na zimno, jak i na obiad z ziemniakami i surówką. Bardzo polecam:)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4339
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417229
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4339
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417229
Składniki
Mięso zmielić,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę.Cebulę drobno pociekać ,czosnek przepuścić przez praskę. Kapustę pokroić w drobną kostę jak i ogórki. Dodać wszystko do mięsa,wbić dwa jajka,przyprawić pieprzem i solą,dobrze wyrobić masę mięsną. Formować sznycelki,obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz.Smażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!