Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sznycelki wyszły bardzo smaczne,chrupiący ogórek dodał smaku.Można zajadać z pieczywem na zimno, jak i na obiad z ziemniakami i surówką. Bardzo polecam:)
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3176
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1861
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 511
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 50
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 3176
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 1861
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 511
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 50
Składniki
Mięso zmielić,dodać namoczoną i odciśniętą bułkę.Cebulę drobno pociekać ,czosnek przepuścić przez praskę. Kapustę pokroić w drobną kostę jak i ogórki. Dodać wszystko do mięsa,wbić dwa jajka,przyprawić pieprzem i solą,dobrze wyrobić masę mięsną. Formować sznycelki,obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz.Smażyć z dwóch stron. Smacznego życzę!