Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam,wyszły pyszne ,posmakują każdemu:)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19004
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20023
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19004
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20023
Składniki
Ugotowaną dzień wcześniej kapustę i grzybki zmielić z mięsem. Cebulkę podsmażyć ,dodać kapustę i mięso zmielone,podsmażyć 5 min i doprawić do smaku pieprzem i solą. Do masy dodać odciśniętą bułkę ,jajka i formować kotleciki. Obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz,smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Smacznego życzę!