Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam,wyszły pyszne ,posmakują każdemu:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17611
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15236
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4764
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8983
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17611
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15236
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4764
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8983
Składniki
Ugotowaną dzień wcześniej kapustę i grzybki zmielić z mięsem. Cebulkę podsmażyć ,dodać kapustę i mięso zmielone,podsmażyć 5 min i doprawić do smaku pieprzem i solą. Do masy dodać odciśniętą bułkę ,jajka i formować kotleciki. Obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz,smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Smacznego życzę!