Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam,wyszły pyszne ,posmakują każdemu:)
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4318
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28587
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4318
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28587
Składniki
Ugotowaną dzień wcześniej kapustę i grzybki zmielić z mięsem. Cebulkę podsmażyć ,dodać kapustę i mięso zmielone,podsmażyć 5 min i doprawić do smaku pieprzem i solą. Do masy dodać odciśniętą bułkę ,jajka i formować kotleciki. Obtoczyć w tartej bułce i dawać na rozgrzany tłuszcz,smażyć z dwóch stron na złoty kolor. Smacznego życzę!