Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pierś kurczaka z pieczarkami w nieco innej wersji w sam raz na obiad. A na drugi dzień z tych sznycli co mi zostały były domowe hamburgery
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 167
Podkręcone smaki lata!
Odsłon: 233
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 167
Składniki
Mięso płuczemy i osuszamy, kroimy w drobną kostkę. Pieczarki i cebulę również kroimy w kostkę, po czym wszystko przekładamy do miski, dodajemy żółty ser, mięso oraz roztrzepane jajka, połączone z mąką ziemniaczaną.
Wszystkie składniki mieszamy i doprawiamy do smaku. Na patelni rozgrzewamy olej i wykładamy porcje masy, formując płaskie sznycle. Smażymy z obu stron.