Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358305
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 194
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 358305
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 194
Składniki
Mięso dokładnie oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na sznycle i delikatnie rozbić. Posolić i oprószyć pieprzem. Na każdy sznycel nakładać łyżeczkę pasty i dokładnie rozprowadzać. Złożyć na pół, tak żeby powstała koperta. Jeśli istnieje taka potrzeba spiąć wykałaczką. Oprószyć mąką i zamaczać w rozbełtanym jajku. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.