Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1231
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 678
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 689
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1231
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 678
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 689
Składniki
Mięso dokładnie oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na sznycle i delikatnie rozbić. Posolić i oprószyć pieprzem. Na każdy sznycel nakładać łyżeczkę pasty i dokładnie rozprowadzać. Złożyć na pół, tak żeby powstała koperta. Jeśli istnieje taka potrzeba spiąć wykałaczką. Oprószyć mąką i zamaczać w rozbełtanym jajku. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.