Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 945
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 90
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Mięso dokładnie oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na sznycle i delikatnie rozbić. Posolić i oprószyć pieprzem. Na każdy sznycel nakładać łyżeczkę pasty i dokładnie rozprowadzać. Złożyć na pół, tak żeby powstała koperta. Jeśli istnieje taka potrzeba spiąć wykałaczką. Oprószyć mąką i zamaczać w rozbełtanym jajku. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.