Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25032
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6122
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 439
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25032
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6122
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 439
Składniki
Mięso dokładnie oczyścić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na sznycle i delikatnie rozbić. Posolić i oprószyć pieprzem. Na każdy sznycel nakładać łyżeczkę pasty i dokładnie rozprowadzać. Złożyć na pół, tak żeby powstała koperta. Jeśli istnieje taka potrzeba spiąć wykałaczką. Oprószyć mąką i zamaczać w rozbełtanym jajku. Smażyć na oleju rzepakowym na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.