Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, zdrowy obiad
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31000
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3675
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5338
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31000
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3675
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5338
Składniki
Mięso umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym.
Świeże warzywa obrać, opłukać podzielić na różyczki, marchew pokroić w słupki.
Sznycle przyprawić, solą pieprzem, przyprawami i odstawić na chwilkę żeby "przeszły".
Warzywa wstawić do gotowania na parze wg indywidualnego smaku i gustu, wg mnie powinny być lekko twardawe. Pod koniec parowania posolić. W tym czasie usmażyć sznycle na odrobinie oleju rzepakowego lub zgrillować.
Mięso i warzywa wyłożyć na talerz, posypać świeżym koperkiem. Smacznego!