Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, zdrowy obiad
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 315
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27053
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8973
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 743
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 315
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 27053
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8973
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 743
Składniki
Mięso umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym.
Świeże warzywa obrać, opłukać podzielić na różyczki, marchew pokroić w słupki.
Sznycle przyprawić, solą pieprzem, przyprawami i odstawić na chwilkę żeby "przeszły".
Warzywa wstawić do gotowania na parze wg indywidualnego smaku i gustu, wg mnie powinny być lekko twardawe. Pod koniec parowania posolić. W tym czasie usmażyć sznycle na odrobinie oleju rzepakowego lub zgrillować.
Mięso i warzywa wyłożyć na talerz, posypać świeżym koperkiem. Smacznego!