Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite kotlety z karkówki smażone na smalcu. W panierce z bułki tartej i pokruszonych suszonych grzybów.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3035
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 633
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3035
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 633
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami i odkroić 4 kotlety. Mięso starannie rozbić tłuczkiem i każdy kotlet delikatnie oprószać przyprawą i solą. Odłożyć do lodówki na 15 min. Bułkę tartą wymieszać z grzybowym pyłem. Jajka roztrzepać w miseczce. Każdy kotlet kolejno zamaczać w jajkach, a następnie w mieszance bułki i grzybów. Smażyć na patelni, na rozgrzanym smalcu, na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.