Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite kotlety z karkówki smażone na smalcu. W panierce z bułki tartej i pokruszonych suszonych grzybów.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1129
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1129
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami i odkroić 4 kotlety. Mięso starannie rozbić tłuczkiem i każdy kotlet delikatnie oprószać przyprawą i solą. Odłożyć do lodówki na 15 min. Bułkę tartą wymieszać z grzybowym pyłem. Jajka roztrzepać w miseczce. Każdy kotlet kolejno zamaczać w jajkach, a następnie w mieszance bułki i grzybów. Smażyć na patelni, na rozgrzanym smalcu, na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.