Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite kotlety z karkówki smażone na smalcu. W panierce z bułki tartej i pokruszonych suszonych grzybów.
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25052
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6142
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 469
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 25052
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6142
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 469
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami i odkroić 4 kotlety. Mięso starannie rozbić tłuczkiem i każdy kotlet delikatnie oprószać przyprawą i solą. Odłożyć do lodówki na 15 min. Bułkę tartą wymieszać z grzybowym pyłem. Jajka roztrzepać w miseczce. Każdy kotlet kolejno zamaczać w jajkach, a następnie w mieszance bułki i grzybów. Smażyć na patelni, na rozgrzanym smalcu, na złoty kolor po obu stronach. Smacznego.