Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko do zrobienia i bardzo smaczne.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3916
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3777
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 536
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 339
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1955
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3916
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3777
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 536
Składniki
► Filety okroić, rozbić przez folię, posolić, popieprzyć, posypać czosnkiem ( w proszku ) obtoczyć w rozkłuconym jajku i bułce tartej. ► Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w plastry i przysmażyć na patelni. ► Na patelni podsmażamy filety na złoty kolor. Blachę w piekarniku wykładamy papierem do pieczenia na którym kładziemy podsmażone filety. Na każdy filet kładziemy porcję usmażonych pieczarek i plaster toaster sera. ► Wkładamy do podgrzanego piekarnika na około 20 minut 180C / Termoobieg / aż się ser stopi.