Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 1710
Dodano: 22.04.2011
Odsłon: 20530
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
► Filety okroić, rozbić przez folię, posolić, popieprzyć, posypać czosnkiem ( w proszku ) obtoczyć w rozkłuconym jajku i bułce tartej. ► Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w plastry i przysmażyć na patelni. ► Na patelni podsmażamy filety na złoty kolor. Blachę w piekarniku wykładamy papierem do pieczenia na którym kładziemy podsmażone filety. Na każdy filet kładziemy porcję usmażonych pieczarek i plaster toaster sera. ► Wkładamy do podgrzanego piekarnika na około 20 minut 180C / Termoobieg / aż się ser stopi.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

malta14 27 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Basiu po pierwsze nie pan tylko Janek ... a tak sam gotuje wszystkie moje dania ha ha . Pozdrawiam4 Kto głosował? | Odpowiedz

basia1203 27 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Pan sam takie cuda robi?5 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 26 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Apetyczne!3 Kto głosował? | Odpowiedz