Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko do zrobienia i bardzo smaczne.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Składniki
► Filety okroić, rozbić przez folię, posolić, popieprzyć, posypać czosnkiem ( w proszku ) obtoczyć w rozkłuconym jajku i bułce tartej. ► Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w plastry i przysmażyć na patelni. ► Na patelni podsmażamy filety na złoty kolor. Blachę w piekarniku wykładamy papierem do pieczenia na którym kładziemy podsmażone filety. Na każdy filet kładziemy porcję usmażonych pieczarek i plaster toaster sera. ► Wkładamy do podgrzanego piekarnika na około 20 minut 180C / Termoobieg / aż się ser stopi.