Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi często występują na wykwintnych przyjęciach, natomiast w naszych domach rzadko o nich słyszymy. A szkoda, bo przecież szparagi są bardzo zdrowe i smaczne. To cenne źródło fosforu czy żelaza. Gotuje się je zaledwie 10 minut a samo danie z polskim akcentem jest bardzo proste.
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 33
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 178
Kotlety premiera zachwycają smakiem i wyglądem. To proste, lecz pełne smaku d...
Odsłon: 2492
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 33
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 178
Kotlety premiera zachwycają smakiem i wyglądem. To proste, lecz pełne smaku d...
Odsłon: 2492
Składniki
Szparagi obrać i ugotować we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i po cytryny. Jajka ugotować na twardo, natkę pietruszki posiekać, zostawiając kilka listków do dekoracji.
Masę rozpuścić w rondelku, dodać posiekane jajko i natkę pietruszki, chwilę podprażyć i polać gorące szparagi. Dekorować listkami natki pietruszki.