Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i efektowne danie. Jako przystawka, lub jako danie glowne.
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1145
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1324
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 599
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1145
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1324
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 599
Składniki
Szparagi myjemy, obieramy ze skorki i gotujemy w wodzie z lyzeczka soli i lyzeczka cukru tylko ok. 8 minut. Wyjmujemy z wody i przestudzamy.
Laczymy na jedna porcje po cztery szparagi, zawijamy w ser zolty, nastepnie w szynke. Panierujemy i smazymy na zloto na oleju.
Smacznego na obiad, albo na kolacje....