Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sezon szparagów w pełni Za chęcam do spróbowania tego dnia.. Pychotka
Obieraczka.. Patelnia
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10199
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2835
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1944
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 743
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10199
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2835
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1944
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 743
Składniki
1.Szparagi obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. 2 Następnie w plastry sera i szynki owijamy po dwa szparagi. 3.Panierujemy w jajkach i bułce tartej. 4.Smażymy, aż panierka się ze złoci Podajemy z ziemniaki, sosem holenderskim oraz z mizerią Smacznego