Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i pyszny obiad? Przychodzę na ratunek! 30 minut i gotowe! Makaron szpecle z lodówki przychodzi z odsieczą. Nie musicie go gotować, wystarczy wrzucić na patelnię. Pyk i gotowe. Mówię wam, deliszys kurła! Arek Gie
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Boczek kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanym smalcu. Dodajemy posiekaną cebulę, zrumieniamy. Wrzucamy makaron, przeciśnięty przez praskę czosnek, smażymy. Do smaku doprawiamy maggi, solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.