Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syty i pyszny obiad? Przychodzę na ratunek! 30 minut i gotowe! Makaron szpecle z lodówki przychodzi z odsieczą. Nie musicie go gotować, wystarczy wrzucić na patelnię. Pyk i gotowe. Mówię wam, deliszys kurła! Arek Gie
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35697
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6009
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35697
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1207
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1757
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6009
        
        
                Składniki
Boczek kroimy w kostkę, smażymy na rozgrzanym smalcu. Dodajemy posiekaną cebulę, zrumieniamy. Wrzucamy makaron, przeciśnięty przez praskę czosnek, smażymy. Do smaku doprawiamy maggi, solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.