Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka po ugotowaniu i przestudzeniu można zamrozić, a póżniej, wrzucając na gorącą wodę, ugotować bez rozmrażania.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 119
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101319
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5843
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 119
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101319
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5843
Składniki
Ziemniaki ugotować dzień wcześniej i przecisnąć przez praskę.
Szpinak zamrożony przesmażyć na patelni, dodać sól, pieprz i czosnek. Przestudzić.
Ziemniaki wymieszać ze szpinakiem, dodać jajko, mąkę i wyrobić ciasto. Z ciasta lepić małe kulki i gotować partiami we wrzątku z dodatkiem oliwy do wypłynięcia.
Po wystygnięciu część można zamrozić.