Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieprzowina na obiad.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34869
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15310
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34869
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15310
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i ugotować na bazie kostek rosołowych, po czym ostudzić. Następnie rozmącić jajka i posolić. Bułkę tartą wymieszać z startym serem. Kawałki mięsa maczać w jajku, obtaczać w przygotowanej panierce. Smażyć na maśle z obu stron na lekko złoty kolor.