Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieprzowina na obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 872
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13546
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 872
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i ugotować na bazie kostek rosołowych, po czym ostudzić. Następnie rozmącić jajka i posolić. Bułkę tartą wymieszać z startym serem. Kawałki mięsa maczać w jajku, obtaczać w przygotowanej panierce. Smażyć na maśle z obu stron na lekko złoty kolor.