Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieprzowina na obiad.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 956
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 242
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 508
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 956
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 242
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić i ugotować na bazie kostek rosołowych, po czym ostudzić. Następnie rozmącić jajka i posolić. Bułkę tartą wymieszać z startym serem. Kawałki mięsa maczać w jajku, obtaczać w przygotowanej panierce. Smażyć na maśle z obu stron na lekko złoty kolor.