Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej, pięknie wygląda i smakuje wyśmienicie. Ekspresowa przekąska lub dodatek do mięsa.
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28818
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 303
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 119
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28818
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 303
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, marchew obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach. 2. Ogórki kroję w pół plasterki, szczypiorek drobno siekam. 3. Do warzyw wyciskam sok z cytryny, wlewam oliwę z oliwek, jogurt, dodaję musztardę wsypuję sól oraz pieprz. 4. Wszystko dokładnie mieszam, przekładam do naczynia
5. Surówka gotowa. 6. Smacznego.