Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej, pięknie wygląda i smakuje wyśmienicie. Ekspresowa przekąska lub dodatek do mięsa.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 144
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 144
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1076
Składniki
1. Kapustę drobno kroję, marchew obieram, ścieram na tarce o dużych oczkach. 2. Ogórki kroję w pół plasterki, szczypiorek drobno siekam. 3. Do warzyw wyciskam sok z cytryny, wlewam oliwę z oliwek, jogurt, dodaję musztardę wsypuję sól oraz pieprz. 4. Wszystko dokładnie mieszam, przekładam do naczynia
5. Surówka gotowa. 6. Smacznego.