Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki bigos z młodej kapusty z dodatkiem wiejskiej kiełbasy i moich ulubionych ziół prowansalskich. Bardzo łatwy w przygotowaniu i bardzo smaczny.
Oto idealne danie dla tych, którzy lubią dobrze zjeść. Sycący gulasz z łopatk...
Odsłon: 2056
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 32
Prosty przepis na zdrowe danie pełne białka i witamin! Lekki obiad lub kolacj...
Odsłon: 49
Oto idealne danie dla tych, którzy lubią dobrze zjeść. Sycący gulasz z łopatk...
Odsłon: 2056
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 32
Prosty przepis na zdrowe danie pełne białka i witamin! Lekki obiad lub kolacj...
Odsłon: 49
Składniki
Kapustę myjemy, szatkujemy i solimy. Przekładamy do garnka, zalewamy szklanką wody. Wstawiamy na ogień i gotujemy. Cebulę kroimy w kosteczkę, kiełbasę w półksiężyce, a pieczarki w plasterki. Wszystkie składniki kolejno podsmażamy na oleju i dodajemy do kapusty. Wlewamy przecier pomidorowy, przyprawiamy, dokładnie mieszamy i jeszcze chwilkę gotujemy do miękkości warzyw i połączenia się smaków. Podajemy z ulubionym pieczywem.