Do góry

Dania główne Przepis na:

Szybki łosoś z koperkiem i masłem

Szybki łosoś z koperkiem i masłem

Autor:

Przepisów i artykułów: 106 Ocena: 1060

Dodano:

Odsłon: 2432

Bardzo szybkie danie obiadowe. Łosoś jest soczysty i aromatyczny.

Składniki

  • płat łososia
  • zimne masło
  • pęczek kopru
  • sól
  • pieprz cytrynowy
1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Szybki łosoś z koperkiem i masłem

Przygotowanie

  1. Łososia układam na folii aluminiowej, posypuję solą i pieprzem cytrynowym. Następnie układam na nim kilka cienkich plastrów masła i posypuję posiekanym koperkiem. Rybę szczelnie owijam folią aluminiową i piekę około 20 minut w 180 stopniach C.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Afrulu 08 maja
Przyrządzony w ten sposób jest bardzo smaczny z tym,że ja dodaję jeszcze czosnek ale to już jak kto lubi:)I niekoniecznie musi być we folii można piec na blaszce tyko trzeba uważać by nie przepiec !
Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

DoktorGosia 03 marca Czasem sukces tkwi w prostocie:). Pyszne połączenie:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń