Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie łatwe do przygotowania a zadziwi nawet wybrednych smakoszy.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3067
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3067
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Makaron ugotować w osolonym wrzątku na półtwardo. Na rozgrzanym maśle zeszklić przecisniety czosnek, dodać bazylie, przemieszać i dodać odcedzony, gorący makaron. Doprawić sola i pieprzem, podawać posypany serem, najlepiej parmezanem.