Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na prosty i szybki obiad. W sosie przemycone warzywa J dla niejadków
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15263
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9000
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17623
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15263
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4969
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9000
Składniki
W woku na oleju podsmażyć pokrojoną cebulkę z rozdrobnionym mięsem Warzywa drobno pokroić dorzucić na patelnię, dusić ok. 15 minut. W tym czasie posiekać szczypiorek i bazylię, przygotować ser, nastawić wodę na makaron.
Dodać pomidory i sos pomidorowy, dusić kolejne 10 min. Dodać świeże zioła. Przyprawić do smaku. Makaron ugotować (średnie al dente). Podawać posypane tartym serem. Smacznego