Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostrzy sposób na wykorzystanie niezjedzonej zupy brokułowej.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2110
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2110
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 91
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 178
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 170
Składniki
Makaron gotujemy al dente.Zupe podgrzewamy dodajemy do tego sosy rozrobione wg przepisu na opak i cały czas mieszamy, zeby sie nie zrobiły grudki.Dodajemy podsmażona piers z kurczaka.Dodajemy makaron i mieszamy
Pomysł powstał po tym jak z poprzedniego dnia została zupa brokułowa,wystarczyło dodac kilka produktów i obiad gotowy.