Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11492
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 66
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7868
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155039
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1097
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11492
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 66
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7868
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155039
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1097
Składniki
Makaro ugotować wg przepisu na opakowaniu. Brokuły ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na patelni, na oleju spod tuńczyka przesmażyć pokrojone w kostkę ząbki czosnku. Uważać, żeby nie przypalić. Dodać tuńczyka z puszki. Dokładnie rozdrobnić. Dodać ugotowany makaron. Oprószyć pieprzem młotkowanym z kolendrą. Pomieszać tak, żeby kawałki tuńczyka oblepiły makaron. Na wierz wyłożyć ugotowane brokuły. Posypać wiórkami sera gouda lub innym ulubionym. Można zajadać. Do smaku może być jeszcze ketchup. Smacznego.