Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 392
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3099
Polecam.
Odsłon: 1895
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 392
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8686
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3099
Polecam.
Odsłon: 1895
Składniki
Makaro ugotować wg przepisu na opakowaniu. Brokuły ugotować wg przepisu na opakowaniu. Na patelni, na oleju spod tuńczyka przesmażyć pokrojone w kostkę ząbki czosnku. Uważać, żeby nie przypalić. Dodać tuńczyka z puszki. Dokładnie rozdrobnić. Dodać ugotowany makaron. Oprószyć pieprzem młotkowanym z kolendrą. Pomieszać tak, żeby kawałki tuńczyka oblepiły makaron. Na wierz wyłożyć ugotowane brokuły. Posypać wiórkami sera gouda lub innym ulubionym. Można zajadać. Do smaku może być jeszcze ketchup. Smacznego.