Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybki obiad dla zabieganych.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 82
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 186
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 82
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 186
Składniki
Oliwę rozgrzewam na patelni, w tym czasie czosnek rozgniatam na desce i kroję w kostkę, szatkuje cebulkę. Następnie wszytko przesmażam. Pieczarki myje, obieram i kroje w talarki. Dodaje na patelnię, solę i pieprze do smaku. Wszystko poddaje obróbce termicznej przez 15 min co jakiś czas mieszając.
Makaron przygotowuję zgonie ze wskazówkami na opakowaniu, po ugotowaniu odcedzam.
Na patelni dodaję śmietanę i świeżo pokrojony koperek, czekam aż wszytko zgęstnieje. Ulubiony makaron, który się ugotował, ja użyłam akurat takich pokręconych kolanek, przekładam na patelnię i dokładnie łączę z sosem. Gorącą potrawę przekładam na talerz i posypuję startym serem.