Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To szybkie risotto z warzywami będzie doskonałą propozycją dla wszystkich zabieganych osób, które chcą cieszyć się pysznym i zdrowym posiłkiem. Ewa Wachowicz w najnowszym odcinku programu "Ewa Gotuje" pokazała nam, w jaki sposób można przyspieszyć przygotowywanie tego włoskiego klasyku. Wystarczy kilka chwil, a sycący i pożywny obiad pojawi się na waszym stole.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 184
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25104
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 184
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1325
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25104
Składniki
Na patelni rozgrzać olej i usmażyć na nim pokrojoną w plastry kiełbasę. Dorzucić posiekaną szalotkę. Po chwili dodać pokrojony czosnek.
Wsypać mrożone warzywa. Podsmażyć. Dodać ugotowany ryż. Wymieszać. Zetrzeć parmezan. Przyprawić solą i pieprzem. Udekorować bazylią.
Na talerzu można udekorować płatkami parmezanu i listkami bazylii.