Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To szybkie risotto z warzywami będzie doskonałą propozycją dla wszystkich zabieganych osób, które chcą cieszyć się pysznym i zdrowym posiłkiem. Ewa Wachowicz w najnowszym odcinku programu "Ewa Gotuje" pokazała nam, w jaki sposób można przyspieszyć przygotowywanie tego włoskiego klasyku. Wystarczy kilka chwil, a sycący i pożywny obiad pojawi się na waszym stole.
Przepis dnia
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 10838
Jeżeli jesteście fanami ziemniaczków, musicie spróbować tych krokietów. :D Do...
Odsłon: 385
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 333
Przepis dnia
Ciasto smakuje rewelacyjnie i pięknie wygląda. Masa jogurtowa zrobiona jest z...
Odsłon: 10838
Jeżeli jesteście fanami ziemniaczków, musicie spróbować tych krokietów. :D Do...
Odsłon: 385
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 333
Składniki
Na patelni rozgrzać olej i usmażyć na nim pokrojoną w plastry kiełbasę. Dorzucić posiekaną szalotkę. Po chwili dodać pokrojony czosnek.
Wsypać mrożone warzywa. Podsmażyć. Dodać ugotowany ryż. Wymieszać. Zetrzeć parmezan. Przyprawić solą i pieprzem. Udekorować bazylią.
Na talerzu można udekorować płatkami parmezanu i listkami bazylii.