Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska jest prosta, jednocześnie pełna smaków. Te 20 minut przy garach jest dosłownie ucztą dla podniebienia. Poezją kulinarną, gdzie produkty piszą „wiersze”, a aromaty wydobywające się podczas gotowania, nadają potrawie sensu.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4114
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1852
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30073
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4114
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1852
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30073
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek, po chwili kapary, oliwki i pokrojone na ćwiartki pomidorki koktajlowe. Smażymy przez kilka minut, aż pomidorki puszczą sok. Doprawiamy solą i pieprzem. Do pomidorków dodajemy makaron, dokładnie mieszamy. Podajemy z posiekaną natką i startym parmezanem.