Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska jest prosta, jednocześnie pełna smaków. Te 20 minut przy garach jest dosłownie ucztą dla podniebienia. Poezją kulinarną, gdzie produkty piszą „wiersze”, a aromaty wydobywające się podczas gotowania, nadają potrawie sensu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4409
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11978
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6819
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5612
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4409
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11978
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6819
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5612
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek, po chwili kapary, oliwki i pokrojone na ćwiartki pomidorki koktajlowe. Smażymy przez kilka minut, aż pomidorki puszczą sok. Doprawiamy solą i pieprzem. Do pomidorków dodajemy makaron, dokładnie mieszamy. Podajemy z posiekaną natką i startym parmezanem.